Thema’s

Hier lees je over vier thema’s waarbinnen wij actief zijn. Binnen ieder thema hebben we een scenario geschetst, gebaseerd op eerdere projecten.

Sociale innovatie.

Sociaal innoveren vergt durf, creativiteit en denkkracht. In drie maanden brengen we sturing aan in het innovatieproces. We leren medewerkers hun krachten te benutten, elkaar gericht hulpvragen te stellen en door te pakken.

> Lees verder

Samenwerken.

Samenwerking is de kern van je organisatie. Soms is het nodig groepen mensen (opnieuw) te leren samenwerken aan een project of thema. Leer hier hoe we dit gericht aanpakken met concrete werksessies.

> Lees verder

Interne profilering.

Een krachtige identiteit van een afdeling of organisatie helpt om partners en stakeholders mee te krijgen in een propositie. We leren kernwaarden in de praktijk te brengen en trainen medewerkers om betere gesprekken te voeren.

> Lees verder

Reflecteren.

Werk aan de indruk die je oproept en achterlaat bij je doelgroep. Verhaal en content zijn hiervoor van belang. Wij reflecteren op jouw ideeën. Laat zien dat het proces minstens net zo waardevol is om te delen dan alleen het resultaat.

> Lees verder